Megjelent a finalRender for Maya 2018 nyílt bétája

A cebas Visual Technology kiadta a finalRender for Maya 2018 nyílt béta verzióját. Az új verzió által a régebbi kiadás funkcionalitása ingyenesen használhatóvá vált.

A finalRender for Maya 2018 teljes verziója, ingyen
Ez a Mayás finalRender frissítés sokat váratott magára: a legutóbbi nagy frissítés, a finalRender R2 for Maya még 2010-ben jött ki.

A nyílt bétával ingyenesen használhatóvá váltak a 2010-es verzió funkciói a 2018-as Mayában is, ráadásul ez a béta verzió kommersz projektekhez is használható.

A kiadáshoz készített videóban a cebas CEO-ja, Edwin Braun azt mondta, ez a verzió egy évek óta használt teljes értékű szoftver. A fejlesztéshez a felhasználók segítségét és visszajelzését kéri, mielőtt a 3ds Max verzió újításait, például a GPU rendering architektúrát átültetnék a Mayás változatba.

Az egyik legkényelmesebb és leghatékonyabb Mayás integrált renderer
A cebas szerint a szoftver az egyik legjobb integrált renderer a Mayához – a szoftver teljes támogatást nyújt a Maya Hypershade szerkesztőjéhez és sok natív Maya shader node-hoz is.

A finalRender for Maya használatához Maya 2018-ra van szükségünk 64 bites Windows alatt. Az ingyenes béta letöltéséhez felhasználói fiókot kell regisztrálnunk a cebas weboldalán.

Az ingyenes verzió teljes funkcionalitással rendelkezik, viszont nem jár hozzá semmiféle support vagy maintenance.

A telepítéshez lehetséges, hogy uninstallálnunk kell a régebbi kommersz verziókat, és a jövőben esélyes, hogy nem lesz ehhez a bétához visszafele kompatibilitás.

Több információ az újdonságokról a cebas bejelentésében

Több információ a finalRender for Maya 2018-ról a cebas weboldalán

MEGOSZTÁS:
Meshmag