56 ingyenes PBR szövet material az Unreal Engine-hez

Az Epic Games ingyenesen letölthetővé tett 56 PBR szövet materialt az Unreal Engine-hez. Az assetek a havonta érkező ingyenes asset drop program keretei között érhetőek el, és egészen március végéig költségek nélkül megszerezhetőek.

A Ronan Mahon által készített materialok igazi anyagok szkennjeiből indulnak ki. A pakk olyan materialokat tartalmaz, mint a vászon, pamut, kordbársony, farmer, filc, flanel, szőrme, csipke, bőr, frottír, bársony és gyapjú.

Minden material 15 child material instance-sszel érkezik, amiknek köszönhetően összesen 840 material variánst zsebelhetünk be. A materialok egytől egyig 4K-s textúrákat használnak, és támogatják a subsurface scattering és ambient occlusion effekteket is.

Az e hónapban elérhető ingyenes assetek között a material pakk mellett helyet kapott egy csomagnyi moduláris épületdarab; kardok; illetve gurulás és kitérés animációk is.

Ronan Mahon 56 Unreal Engine-es PBR materialt tartalmazó csomagja 2019 március végéig ingyenesen letölthető.

A materialok használatához Windows-on vagy Mac OS X-en futó Unreal Engine-re van szükségünk, és Windows-ra, Mac-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra build-elhetjük őket. A fájlokat kommersz projektekben is használhatjuk.

Ronan Mahon 56 materialt tartalmazó pakkjának letöltése az Unreal Martketplace-ről

MEGOSZTÁS:
Meshmag