Négy új ingyenes Renderpeople 3D modell

A Renderpeople online asset store négy új vizualizációs munkához való 3D karaktert tett ingyenesen letölthetővé.

Az új karakterek között van egy animált férfi, két riggelt nő, és egy statikus modell egy gyermeket tartó nőről.

Jó minőségű, ingyenes 3D karakterek 3ds Max, Cinema 4D, Maya és FBX formátumban
Mint a Renderpeople többi stock karaktere, az új modellek is 3D szkennelt és motion capture adatokból készültek. A szkennelés után retopologizálták és manuálisan letisztították az anyagokat.

Az assetekhez 8K-s textúramapok társulnak, illetve a leggyakrabban használt rendererekhez, például a Corona Rendererhez, az OctaneRenderhez és a V-Ray-hez materialok is készültek. Mindegyik asset használható kommersz projektekben is.

Az animált férfihez standard járásanimációt vettek fel, ami 3ds Max, Cinema 4D vagy Maya scene-ként, vagy FBX fájl formájában tölthető le.

A riggelt női modellek ugyanezekben a formátumokban érhetőek el, és melléjük a Unity vagy Unreal Engine játékengine-ekkel kompatibilis verziók is letölthetőek. Mindkét modellhez kész rig és skinnelt skeleton jár.

A gyereket tartó nő tölthető le a legtöbb formátumban: ezt a modellt 3ds Max, Blender 2.79, Cinema 4D, Maya, Rhino, SketchUp és Photoshop, illetve OBJ és FBX formátumokban is feltöltötték. Az asset két különböző LOD verzióban szerezhető be: az egyik 30 000, a másik 100 000 polygonból áll.

A Renderpeople több, mint 3000 stock karaktert árul a weboldalán. Ezek a karakterek alternatívát nyújtanak a szimpla Photoshop-os, hátterükből kivágott figurákra.

Az ingyenes 3D karakterek letöltése a Renderpeople weboldaláról

MEGOSZTÁS:
Meshmag