Itt az Alienbrain 2019 az Alienbrain-től

Az Alienbrain kiadta az Alienbrain 2019-et. A művészközpontú version control rendszer legújabb verziója natív integrációval rendelkezik az Unreal Engine-hez, bővíti a szoftver vizuális preview rendszere által támogatott fájlformátumok listáját, és új árazást vezet be.

Version control rendszer játékfejlesztéshez art toolokhoz való integrációval
Az Alienbrain, ami már két évtizede létezett különféle formákban (beleértve azt az időszakot, amikor az Avid birtokolta), egy művészbarát version control rendszer játékfejlesztéshez.

A szoftver helyi szerverre telepíthető, a felhasználók az adatbázisát egy kliensapplikáción keresztül érhetik el.

A rendszer képes nagy méretű art assetek és source code fájlok kezelésére is, és van integrációja a 3ds Max-hoz, a Mayához, a Photoshophoz és a Visual Studiohoz.

Az Alienbrain standard version history és asset rollback funkciókkal rendelkezik, illetve támogatja a non-destruktív annotation-öket, a task tracking-et és van egy integrált messaging rendszere is.

A rendszer API-ja teljesen dokumentált, hogy integrálni lehessen különféle pipeline-okba, és több enterprise-kaliberű backend eszköz is jár hozzá.

Alienbrain 2019: natív UE4 integráció, többféle fájl vizuális preview-ja
Az Alienbrain 2019 Unreal Engine integrációval érkezik, aminek köszönhetően az assetek magában az Unreal Engine 4-ben kezelhetőek és verziózhatóak.

A rendszer emellett már támogatja a vizuális preview-t az Unreal .uasset fájlokhoz, illetve az OpenEXR, EPS és Illustrator AI fájlokhoz is.

A kliens és az SDK is 64-bites architektúrára frissült.

Az Alienbrain 2019 kizárólag Windows-ra érhető el: a felhasználói kliens futtatásához legalább Windows 7-re, az Alienbrain Server futtatásához pedig legalább Windows Server 2008-ra van szükség.

Az Alienbrain kizárólag előfizetéssel érhető el, amiknek ára 100-270 font évente egy felhasználó számára. Háromféle előfizetés választható: egy a programozóknak, egy a művészeknek és egy a projektmenedzsereknek.

Több információ az Alienbrain 2019 újdonságairól a termék weboldalán

MEGOSZTÁS:
Meshmag