Itt a Red Giant Complete a Red Giant-tól

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

A Red Giant kiadta a Red Giant Complete-et. Ez egy új, évi 599 dolláros előfizetési rendszer, amivel hozzáférést nyerhetünk a Trapcode Suite-hoz, a Magic Bullet Suite-hoz, a VFX Suite-hoz és a Shooter Suite toolsethez, illetve a Universe effekt library-hoz is.

A szoftverekhez külön-külön továbbra is vásárolható öröklicenc.

Egyetlen előfizetés a Red Giants összes VFX és motion graphics add-onjához
A Red Giant Complete egy több, kisebb csomagból álló csomag: a Trapcode Suite After Effects motion graphics toolset és VFX Suite toolset, a Magic Bullet Suite multi-host color correction és looks toolkit, a standalone on-set Shooter Suite, illetve a Universe előfizetéses effekt library-ja is beletartozik.

Egy Red Giant Complete előfizetés évi 599 dollárba kerül; a négy csomag öröklicencei és egy egyéves előfizetés a Universe-re pedig 3495 dollár.

A VFX toolok közt ez egy elég jó arány az öröklicencek és az előfizetés árai között, habár az Universe előfizetéssel ellentétben itt nem lehet havonta fizetni.

Azt is fontos megjegyezni, hogy a Red Giant nem mindig követte az inflációt az áraival – a Universe éves előfizetésének ára a Universe 3.0 kiadásával megduplázódott idén januárban.

Viszont az öröklicenszek sem tűnnek el – a Red Giant a blogján biztosította az olvasókat arról, hogy a hagyományos licencek a korábbi árakon még mindig elérhetőek.

Egy személyes Red Giant Complete előfizetés évi 599 dollárba kerül; vagy 299 dollárba tanári, vagy diákkedvezménnyel. Külön árak vonatkoznak azokra a cégekre, akik egyben szeretnének előfizetni, és több támogatást igényelnek.

Az eszközök szoftverekkel való kompatibilitása itt ellenőrizhető.

Több információ a Red Giant Complete előfizetésről a Red Giant blogján

A Red Giant Complete előfizetésbe tartozó összes tool listájának megtekintése

MEGOSZTÁS:
Meshmag