Eye candy: Pixar 2022 RenderMan showreel

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

A Pixar kiadta a 2022. évi RenderMan showreelt, amely a renderelővel készített legújabb animációs és VFX-es munkák közül mutat be néhányat. (A teljes igazság kedvéért: megjelent már egy ideje, de mi csak most szúrtuk ki egy tweetben.)

Pixar saját animált attrakciói, úgymint a Luca, a Turning Red, illetve a Lightyear mellett az Atomic Cartoons, a DNEG Animation és a Laika számos szép animációs munkája is látható a demóban.

Vizuális effekteket tartalmazó felvételek is láthatók a világ legnagyobb stúdióitól, így többször szerepel benne az MPC Film a Cruella, a Godzilla vs Kong, illetve a Ghostbusters Afterlife és hasonló filmeken végzett munkája révén.

A demó tartalmazza továbbá az Industrial Light & Magic és a Method Studios (főleg) közvetített műsorokhoz készített VFX-munkáit, továbbá néhány nem VFX projektet, köztük a Blizzard Entertainment látványos mozgóképes és tudományos felvételeit a NASA-tól.

A RenderManről többet olvashattok a Pixar honlapján

MEGOSZTÁS:
Meshmag