A Luxion felvásárolta a Digizuite-t

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

A Luxion befejezte a Digizuite digitális vagyonkezelő szolgáltató felvásárlását. Az ügylet pénzügyi részleteit nem hozták nyilvánosságra.

A Luxion portfóliója mostantól „a legkorszerűbb DAM tulajdonságokkal bővül”, amely magában foglalja a product design-hoz és vizualizációhoz széles körben használt KeyShot renderert.

Digitális asset kezelő megoldás nagy globális vállalatok számára

Bár a CG Channel olvasói számára nem ismerős név, a Digisuite digitális tartalmak  - beleértve a képeket, videókat, dokumentumokat, hangokat és VR-t - kezeléséhez és megosztásához biztosít tool-okat. 

Ügyfeleik között több nagy nemzetközi vállalt megtalálható, valamint a Fortune 500 cégek, mint például a Volvo.

A Luxion vezérigazgatója, Claus Thorsgaard megjegyezte, hogy a Digizuite felvásárlása a 3D vizualizáció növekvő jelentőségét tükrözi a nagy cégeknél a marketing és az e-kereskedelem terén.

„A 3D vizualizáció előnyei már nem korlátozódnak a product design-ra. Azzal, hogy a Luxion portfóliója a Digizuite-el bővül, egy új kulcsfontosságú tool-t kínálunk ügyfeleinknek: a digitális asset kezelést.”

A Luxion saját ügyfelei közé tartozik a Fortune 500 cégek „több mint 60 százaléka”, köztük a Google, a Chrysler és a Coca-Cola.

Terméktervezők „teljes körű szolgáltatást nyújtó” megoldásokkal való ellátása

A Luxion és a Digizuite mostantól integrálja működését, hogy a felhasználók számára „továbbfejlesztett termékeket és szolgáltatásokat nyújtson… ügyfeleik legnagyobb tartalomkezelési kihívásainak megoldására”.

A bejelentés nem részletezi, hogy a Digizuite technológiáját hogyan integrálják a KeyShotba, de júliusban, amikor a felvásárlást először bejelentették, Thorsgaard azt mondta, hogy a cég célja, hogy „teljes körű megoldást nyújtson az asset kezeléshez”.

Megjegyezte, hogy a designereknek „több tucat tool-al kell zsonglőrködniük”, és „növekvő gyártási igényekkel” néznek szembe, a Luxion pedig arra törekszik, hogy „több energiát fordíthassanak a kreatív munkavégzésre”.

Az eredeti bejelentéskor a Digizuite nyilatkozata szerint az akvizíció nem eredményez változást az ügyfelek meglévő „kapcsolataiban vagy megállapodásaiban”.

Ár és rendszerkövetelmények

A KeyShot Windows 10+ és macOS 11.7+ rendszerekhez érhető el. Az integrációs plugin-ok elérhetőek számos DCC és CAD tool-hoz, beleértve a 3ds Max-ot, a Blendert, a Cinema 4D-t és a Mayát.

A szoftver csak bérelhető. A KeyShot Pro előfizetések ára 1188 dollár/év. A jelenlegi kiadásról, a KeyShot 2023.2-ről ebben a cikkben írtunk bővebben.

A Digizuite előfizetési csomagokat kínál 55 vagy annál több felhasználóból álló csapatok számára, igény szerinti áron.

Olvasd el a Luxion bejelentését a Digizuite felvásárlásáról. 

MEGOSZTÁS:
Meshmag