A Foundry csökkentette az Education Collective árát

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

A Foundry évi 99 dollárra csökkentette Education Collective árát azon tanulók számára, akik nem jogosultak ingyenes szoftverlicencre egy tanfolyam részeként. 

Tantermi oktatás keretein belül a tanulók Education Collective node- locked licencet kapnak, mely egy éven keresztül biztosít ingyenes hozzáférést a Nuke-hoz, Katana-hoz, Mari-hoz és Modo-hoz. 

A Foundry egy új online regisztrációs rendszert is bevezetett, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy „szinte azonnal” hozzáférjenek a szoftverekhez.

Korlátok nélküli non-commercial licenc a Foundry legfontosabb VFX tool-jaihoz egy éven keresztül

A 2018-ban elindított Education Collactive egy node-locked licencenkből álló csomag, mely a Foundry legfontosabb app-jaihoz nyújt egy éves hozzáférést: a Nuke compositor-hoz, a Katana lighting és lookdev szoftverhez, a Mari textúra festőhöz, valamint a Modo 3D modellező és animációs szoftverhez. 

A Nuke és Mari ingyenes non-commercial kiadásaitól eltérően a Collective szoftverek nincsenek korlátozva, de szintén nem használhatóak kereskedelmi munkákhoz. 

Azon diákok, akik a Foundry hivatalos oktatási partnereinél tanulnak, ingyen megkapják az Education Collective-t, más diákok pedig évi 99 dollárért (89 €/év vagy 79 GBP/év) előfizethetnek rá. 

A Foundry egy új, Proxi.id által üzemeltetett online ellenőrző rendszerre is átállt, ami csökkenti a kérelmek feldolgozásának idejét.

A jogosult hallgatók „szinte azonnal” hozzáférhetnek a licencekhez az online űrlap kitöltése után, amely során az oktatási intézményükhöz tartozó hitelesítő adatokkal kell bejelentkezniük.

A frissen végzettek egy évig kedvezményes áron használhatják a Foundry szoftvert kereskedelmi projektekhez is

Legutóbbi Foundry-ról szóló cikkünk óta bevezettek egy graduate licencet is. 

Azok a hallgatók, akik az elmúlt hat hónapban elvégezték a teljes kurzust, egy évre kereskedelmi licencet kapnak a Nuke, Katana, Mari és Modo programokhoz, ami jelenleg 278 dollárba kerül.

Olvasd el az online GYIK-et az Education Collective-ről a Foundry honlapján 

MEGOSZTÁS:
Meshmag