Ingyenes Blender eszközök és tutorial-ok a BlenderNation Bazaar-ban 

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

A BlenderNation elindította a BlenderNation Bazaar könyvtárat, melyben Blender eszközök között keresgélhetünk. 

Jelenleg 800 eszközt listáz olyan online piacterekről és training oldalakról mint a YouTube és Gumroad, 500 közülük pedig ingyenesen letölthető. 

Kereshető könyvtár Blender eszközökhöz, az egyik legjobb Blender híroldal által üzemeltetve

A BlenderNation 20 éve látja el hírekkel a Blender közösséget. 

Számos harmadik féltől származó eszközt bemutattak már a nyílt forráskódú 3D szoftverhez, beleértve a modelleket, textúrákat, plugin-eket és videó tutorial-pkat. 

A Bazaar célja, hogy megkönnyítse az eszközök közötti keresést a felhasználók számára, megkímélve őket az archívumokban történő kutakodástól és a több honlapon történő keresgéléstől. 

Keresgélj Blender asset-ek, add on-ok és képzések között külsős oldalakról

A Blender közösség által “sárga oldalaknak” nevezett BlenderNation Bazaar modellek, asset-ek és tutorial-ok kereshető könyvtára. 

A könyvtár listázza az internetes tartalmakat, beleértve a YouTube-ot és a GitHub-ot, valamint a legfontosabb online piactereket, mint például az ArtStation, a Blender Market és a GitHub.

A cikk írásakor, három nappal az indulás után, a Bazaar több mint 800 eszközt tartalmaz, amelyek közül 500 ingyenesen letölthető.

Mindenki feltöltheti a saját termékeit, de minőségi szempontból ellenőrzik azokat 

A fiókigénylés után mindenki feltöltheti a saját termékeit, de az új fiókok által feltöltött tartalmakat manuálisan ellenőrzik, erről az online GYIK ad útmutatást.

Ingyenesen listázható eszközök

A kereskedelmi termékek is listázhatóak, feltétele, hogy a BlenderNation jutalékot kap az értékesítések után, melynek pontos százalékát az alkotó dönti el. A jutalékokból befolyt összeget Bazaar karbantartására és fejlesztésére fordítják. 

Olvasd el a BlenderNation bejelentését a BlenderNation Bazaar-ról

Keress ingyenes Blender eszközöket és oktatóanyagokat a BlenderNation Bazaar-on

MEGOSZTÁS:
Meshmag