Nem tér vissza az e-on software Cornucopia3D-je

Az e-on software bejelentette, hogy már nem fogja újra megnyitni a Cornucopia3D-t. Az online marketplace majdnem két éve nem elérhető egy cybertámadás óta.

Azok a felhasználók, akik korábban vásároltak a marketplace-en, bizonytalan ideig még kérhetnek letöltési linkeket a megvásárolt assetekhez, de a weboldalon tárolt krediteket  az e-on software sajnos nem fizeti vissza.

Az e-on a 2000, a Cornucopia3D-re általuk gyártott assetet elérhetővé teszi mindenkinek, aki előfizetéssel rendelkezik a Vue vagy a PlantFactory szoftverhez.

Az eredeti weboldal 2017 novembere óta offline
A Cornucopia3D már majdnem két éve offline – 2017 novemberében cybertámadás érte, ami a marketplace mellett az e-on saját weboldalát is elérhetetlenné tette.

Az e-onnak csak egy év alatt sikerült újraindítania a saját e-commerce weboldalát – ez alatt az idő alatt a termékeik csak e-mailen keresztül voltak megrendelhetőek –, tehát nem különösebben meglepő, hogy a marketplace nem fog visszatérni.

Az e-on egy hivatalos bejelentésben magyarázta el az okokat – a végső ok tulajdonképpen az, hogy nem keresnének vele annyit, amennyi munka lenne vele.

A kredit nem jár vissza, de a megvásárolt assetek még letölthetőek
Azok a felhasználók, akik korábban vásároltak a weboldalon, felvehetik a kapcsolatot az e-onnal, és letölthetik az anyagokat.

A cég azt írta, hogy ezt a lehetőséget addig szeretné fenntartani, ameddig csak lehetséges.

Akik el nem költött kredittel rendelkeztek a weboldalon, kérhetik a kreditek átküldését az e-on új e-commerce oldalára, ahol azok beleszámíthatóak a szoftverek előfizetésébe. Az eredeti szerződési feltételek értelmében viszont az e-on nem tudja direktben visszafizetni a korábban kreditre váltott összegeket.

A Cornucopia3D több, mint 15 000 assetéből az e-on software által készített 2000 asset a jövőben letölthető lesz az előfizetők számára.

Az első 350 asset a Vue R3 és a PlantFactory R3 mellett vált elérhetővé az előző hónapban.

Az e-on hivatalos bejelentése

MEGOSZTÁS:
Meshmag