Beinn as Loch – novemberben ismét Skócia

0

Beinn as Loch

Canon 5Dmk2, 28mm, f11, ISO100, 1/20sec

Még jópár hét van hátra november 11-ig. Ekkor indulunk újra a Hebridák meghódítására, de én már most fejben komponálok. Azon töröm a fejem, hogy milyen optikát viszek feltétlenül magammal és mi az ami talán itthon maradhat.

Jó csapat kezd alakulni, jó lesz a hangulat. Pár kipróbált és néhány szárnyait bontogató társunk. Vajon őket is rabulejti a táj, mint engem? Feltétlenül! 🙂

Most rövidebbek lesznek a nappalok és hosszabbak az éjszakák, mint a nyári fotótúránkon. Érdekesebb fényeket várok. Valószínűleg esni fog, ahogy ott legtöbbször teszi, de ez ad majd igazán drámai hátteret az apró tavaknak, a meredek sziklafalaknak, a patakokkal és vízesésekkel szabdalt tájnak. Nagyon várom.

Share.

About Author

Bakos Gábor

Qualified Wildlife Photographer (QEP), EFIAP, Color Evangelist. Felfedezés, utazás, kaland és természet: gyermekkorom óta részei az életemnek. Legkedvesebb fotótémain az absztrakt tájak, madarak és az emberek. Az elmúlt években többször szerveztem eltűnő kultúrákat megörökítő expedíciót. Így kerültem Honduras esőerdőibe a tawahka indiánok közé, Guatemalába, Nicaraguába és Panama rosszhírű Darienjébe a wounaan és embera törzsekhez. A Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) EFIAP fotóművészeti diplomát adományozott a fotóművészeti kiállításokon elért eredményeim elismeréseként. Tagja vagyok az Amerikai Fotográfusok Szövetségének (PSA) a Magyar Természetfotósok Szövetségének (naturArt), a Német Természetfotósok Szövetségének (GDT) és a világ legelismertebb fotósait tömörítő X-Rite Coloratti csapatának. Ebben a blogban gondolataimat, érzéseimet, kalandjaimat szeretném megosztani veletek. Bemutatni egy szeletét a munkámnak és az életemnek. Írni fogok utazásokról, túrákról és technikai dolgokról. Remélem érdekesnek és hasznosnak találjátok.

Leave A Reply