Kütyümánia #5

0

Multiinstrumentalista vagy? Ha még nem, akkor a közeljövőben könnyen azzá válhatsz, ugyanis az Artiphon Instrument 1.147%-os finanszírozásnál tart a Kickstarter-en! Az Artiphon-t közvetlenül csatlakoztathatjuk okos telefonunkhoz, tabletünkhöz, vagy számítógépünkhöz és egy eszköz használatával tapasztalhatjuk meg a gitározás, hegedülés, dobolás, vagy a zongorázás élményét. Az alkotócsapat fő víziója, hogy mindenki (akár előképzettség nélkül is) átélje a zenélés varázsát, így a zenét becsempészhessék az emberek mindennapjaiba.

A szép idea mellett természetesen ezernyi hasznos funkcióval vértezték fel az Artiphon-t, melytől nem csak az óvodásoknak, hanem a legkeményebb Hip Hop producereknek is könnybe lábadhat a szeme!

Hajrá Artiphon!

Share.

About Author

Igaz Balázs

Zeneszerző és Sound Designer (www.soundbar.hu) Életem a zene, a világ hangjai és olyan hangok felfedezése, amik nem is léteznek. Gyerekkorom óta foglalkozok a zenével és a hangok világával. Azóta eltelt jópár év, de tudom, hogy sosem fogom megunni azt az érzést, amikor libabőrös lesz a kezem és olyan energiák árasztanak el, amit mástól még nem tapasztaltam! Zenei pályafutásomat kézi ütősként kezdtem, de mindig vonzott a zenei kultúrák és különböző művészeti ágak keveredése. Így jutottam el az ütős hangszerek megismerésén keresztül a digitális zene birodalmába. A hangdizájnnal és a stúdiómunkálatokkal 2004-ben kezdtem el foglalkozni. Az I Media International zenei producer szakának elvégzése után megalapítottam saját zenei laboromat a Soundbar Stúdiót. Mostani munkáim között több Színházi darab, játék és applikáció megalkotása is szerepel. Szeretek saját dolgokat kitalálni, létrehozni és együtt dolgozni más tehetséges alkotókkal a multimédia területéről. Olyan produktumot alkotni, ami engem is rabul ejt! Itt a Meshmag blogomban szeretném veletek megosztani szakmai tapasztalataimat, érzéseimet. Bemutatni Technikai fejlesztéseket és érdekességeket, és egy kis segítséget nyújtani azoknak az embereknek, akik ugyan csak a zene szerelmesei, és nem csak befogadóként, hanem alkotóként is szeretnék átélni a hangok varázsát.

Leave A Reply