Fény és árnyék

0

Umbria, mindig más arcát mutatja, mindig sikerül meglepnie. Krémes ködbe vesző virágos rétekkel, a benne legelésző sárgatarka lovakkal, jeges tavakban tükröződő, hófedte csúcsokkal, drámai napfelkeltékkel, vízesésekkel és különleges fény-árnyék játékkal gondoskodik arról, hogy gyakran elakadjon a lélegzetünk.

Mostani fotós utunkon sem volt ez másként. A fenti kép jól illusztrálja, miért gondolják azt, hogy a tartomány neve az ombre (árnyék) szóból ered.

próbája volt az új Canon EOS 5DS R-nek.

Share.

About Author

Bakos Gábor

Qualified Wildlife Photographer (QEP), EFIAP, Color Evangelist. Felfedezés, utazás, kaland és természet: gyermekkorom óta részei az életemnek. Legkedvesebb fotótémain az absztrakt tájak, madarak és az emberek. Az elmúlt években többször szerveztem eltűnő kultúrákat megörökítő expedíciót. Így kerültem Honduras esőerdőibe a tawahka indiánok közé, Guatemalába, Nicaraguába és Panama rosszhírű Darienjébe a wounaan és embera törzsekhez. A Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) EFIAP fotóművészeti diplomát adományozott a fotóművészeti kiállításokon elért eredményeim elismeréseként. Tagja vagyok az Amerikai Fotográfusok Szövetségének (PSA) a Magyar Természetfotósok Szövetségének (naturArt), a Német Természetfotósok Szövetségének (GDT) és a világ legelismertebb fotósait tömörítő X-Rite Coloratti csapatának. Ebben a blogban gondolataimat, érzéseimet, kalandjaimat szeretném megosztani veletek. Bemutatni egy szeletét a munkámnak és az életemnek. Írni fogok utazásokról, túrákról és technikai dolgokról. Remélem érdekesnek és hasznosnak találjátok.

Leave A Reply