Kalandozás az amerikai délnyugaton

0

Hajnali párában ébredező Kanadai darvak a Rio GrandénJesse James és Billy, a Kölyök földjére látogattunk, oda ahol Lucky Luke szembeszállt a Dalton fivérekkel és oda ahol ezer természeti csoda várt minket.

Nagy kanyart csinált a csapat, több, mint 5000 kilométert autóztunk 3 hét alatt terepjáróinkkal, alaposan bejárva a vidéket. Fotóztunk -10 és közel 30 fokban, 3200 méter magasan és 86 méterrel a tengerszint alatt. Végignézhettünk hó és homokviharokat, rengeteg csodálatos napfelkeltét és naplementét.

Még kártyákon pihennek a képek. De egy gyors pillantást vetve az első nap anyagára ezt találtam. Hajnali párában ébredező Kanadai darvak a Rio Grandén…

Share.

About Author

Bakos Gábor

Qualified Wildlife Photographer (QEP), EFIAP, Color Evangelist. Felfedezés, utazás, kaland és természet: gyermekkorom óta részei az életemnek. Legkedvesebb fotótémain az absztrakt tájak, madarak és az emberek. Az elmúlt években többször szerveztem eltűnő kultúrákat megörökítő expedíciót. Így kerültem Honduras esőerdőibe a tawahka indiánok közé, Guatemalába, Nicaraguába és Panama rosszhírű Darienjébe a wounaan és embera törzsekhez. A Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) EFIAP fotóművészeti diplomát adományozott a fotóművészeti kiállításokon elért eredményeim elismeréseként. Tagja vagyok az Amerikai Fotográfusok Szövetségének (PSA) a Magyar Természetfotósok Szövetségének (naturArt), a Német Természetfotósok Szövetségének (GDT) és a világ legelismertebb fotósait tömörítő X-Rite Coloratti csapatának. Ebben a blogban gondolataimat, érzéseimet, kalandjaimat szeretném megosztani veletek. Bemutatni egy szeletét a munkámnak és az életemnek. Írni fogok utazásokról, túrákról és technikai dolgokról. Remélem érdekesnek és hasznosnak találjátok.

Leave A Reply