Végre egy előadás, ami hozzánk is közel van!

December első felében, Bécsben fog előadni a Brick, ami nem csak azért jó, mert közel van, hanem mert honi csapatról van szó. 

December 9-10. a Brick Visual Workshop időpontja, és autóval is könnyedén elérhető néhány óra alatt, hiszen csak az osztrák fővárosig kell gurulni. A két napban többek között szó lesz alapvető munkafolyamatokról, az elsődleges kompozitálástól kezdve a különböző finomhangolási technikákig és trükkökig. A leírás szerint számos olyan forgatókönyv is elemzésre kerül, amivel a szakmában dolgozók napi szinten találkozhatnak, és már ebből is következtethető, hogy az előadás erősen gyakorlat orientált. Fontos, hogy a cél mindenképpen a mindennapi, hasznos tudás átadása, amit a jelenlévők nem csupán meghallgatnak, majd 3 nap múlva már nem is emlékeznek rá, hanem hazatérve azonnal alkalmazni képesek a saját munkájukban.

Az első nap eleje a gyorsan elkészíthető vázlatokról lesz szó, hiszen ezek kulcsfontosságúak a későbbi munkákhoz, míg a második napon jönnek a mélyebb témák, melyekben lépésről-lépésre mennek végig a résztvevők az utómunkán, mígnem kialakul a végeredmény. Amire ebben a két napban szükség lesz: Photoshop, tablet digitális tollal, 3ds Max, VRay, ám a meghívó szerint akkor sincs tragédia, ha valakinek nincs táblagépe, mert biztosan erre is lesz megoldás.

Feliratkozás ezen a linken, de sajnos az early bird jegyek már elfogytak, ám a cikk írásának pillanatában a diák és a professzionális regisztráció még nyitott, 249, illetve 299 eurós áron. A Brick rendezvényének honlapja itt megtekinthető. 

MEGOSZTÁS:
Meshmag