Programajánló: Borsi Flóra Animeyed sorozata Budapesten

Borsi Flóra kiállítása az év vége egyik legizgalmasabb művészeti eseménye Budapesten.

Borsi Flóra nagy nemzetközi sikert aratott ANIMEYED sorozata mindössze két napig lesz látható a PROFI FOTO kiállításon, ahol az érdeklődők workshop keretén belül ismerhetik meg egy műalkotás születését.
A kiállítás megtekintése csak regisztrációval lehetséges, kedvezményes belépők ide kattintva igényelhetőek.

Fotó: Borsi Flora / divany.hu
Fotó: Borsi Flora / divany.hu

Az esemény Facebook oldalán egy rövid összefoglaló is van Flóra munkásságáról, ami így szól:

Borsi Flóra 23 éves fotográfus - grafikus, aki képeit 11 éves kora óta dolgozza át Photoshop segítségével. Portréit saját maga készíti önmagáról. Eszköze a fotográfia és a digitális grafika. Legtöbbször érzelmekről, identitásról, nőiességről kérdez vagy épp mesél munkáin keresztül. Sajátos, egyedülálló stílusának köszönhetően, hamar vált népszerűvé, követői több 10 ezerre tehetők a Facebookon, munkásságát nemzetközi szinten is komoly elismerés, és érdeklődés követi. Képeiről több külföldi médiában is jelentek meg kritikák, írt már róla többek között a BBC, Daily Mail, és a Yahoo is. Idén a PROFI FOTO magazinban átfogó anyag és interjú jelent meg munkáiból. Mint azt vallja, a szakmát autodidaktaként sajátította el, de napjainkban is művészeti tanulmányokat folytat, folymatosan képzi magát.

Jelentős elismerésnek tartja, hogy 2014-ben a Photoshop az ő képével indult. Ábrázolásmódjában nem elégszik meg a valósággal, a művészet szerinte a lélekből és tudásból fakad, ami az ő közvetítésében sajátos és főleg egyéni kifejezésmóddal jelenik meg a képein, és válik sokak kedvencévé a közösségi oldalakon, és a kinyomtatott printeken.
Képeit kiállították többek között: New Yorkban, Detroitban, Párizsban a Louvre-ban, Londonban, Shanghaiban és Isztambulban is. Számos helyen díjazták tehetségét, például a Sony World Photography Awards és legutóbb a Trierenberg Super Circuit keretein belül.

Borsi Flóra "Animeyed" c. sorozata Magyarországon első alkalommal látható a Profi Foto kiállításon a Marriott szállóban.

A lead kép Flóra oldaláról származik

MEGOSZTÁS:
Meshmag