Fekete péntek - kiber hétfő: nagy leárazások jönnek

A fekete péntek nem kerüli a digitális ipart sem, így péntektől hétfőig nagyon jó leárazásokkal találkozhattok. Ezekből gyűjtöttünk csokorba néhányat. 

A fekete péntek és kiber hétfő intézménye nem ismeretlen a VFX iparban sem, hiszen ebben az időszakban több olyan ajánlattal is találkozhatunk, melyek az év többi napjain nem igazán jönnek szembe. Ami még jobb, hogy a lent található akcióknál valószínűleg senki nem találkozik majd a túlterheléstől halódó szerverrel, emiatt fel nem vett, vagy duplikált rendeléssel, arról nem is beszélve, hogy a boltban sem kell taposni egymást. Nézzük azonban, hogy milyen ajánlatokat érdemes megfontolni.

  • A The Boundary november 28-ig 50 százalékos kedvezményt biztosít, amihez annyit kell tenni, hogy használjuk a "BLACK50" kódot a vásárlás során. Ezzel a módszerrel kedvezményesen juthatunk többek között 3D modellekhez, textúrákhoz, vagy HDRI égboltokhoz is.
  • A BorisFX szintén 50 százalékos kedvezménnyel várja az érdeklődőket, méghozzá november 29-én éjfélig, bár azt hozzá kell tenni, hogy PST, tehát Csendes-óceáni idő szerint, tehát mi 9 órával járunk előttük. Webshopos termékekre viszont csak 25 százalékot adnak.
  • A Marvelous Designer rendesen megnyújtja a fekete péntek és kiber hétfő időszakát, mivel náluk egészen december 4-ig tart az akciós időszak, igaz, "csupán" 30 százalékos kedvezményt kínálnak, ami csakis az új vásárlásra érvényes, tehát frissítésre nem.
  • A VRto.me féláron kínálja termékeit, amennyiben beírjuk, hogy "BLACKVR".
  • A RenderPal V2 licenceket november 24-26 között 40 százalékos engedménnyel vehetik meg az érdeklődők. Mindkét dátum esetében este nyolctól este nyolcig, méghozzá a Közép-Európában használatos idő szerint, illetve a "BLACK16" feltüntetésével.
  • A HDRI Hub 30 százalékot enged áraiból pénteken, így kedvező áron juthatunk HDRI égbolthoz, stock filmekhez és textúrákhoz, de csak november 25-én, pénteken, és csupán úgy, ha vásárláskor beírjuk a "BLACK" kódot.
  • Bertrand Benoit harminc százalékos árengedménnyel vár mindenkit a digitális raktárában, mégpedig november 25 éjféltől, november 28 éjfélig, CET.
  • A Triangleform féláron kínálja az összes assetjét, november 25-28 között.
  • Az Exlevel szintén ugyanennyit enged a GrowFX árából, de csakis új licenc vásárlása esetén, tehát a frissítés náluk sem akciós.
  • A Vizpeople november 25-én 0 óra 1 perctől akciózik november 28 éjféléig, itteni időzóna szerint, és 50 százalékos kedvezményt ad minden 2D és 3D assetre. Az oldalukon visszaszámláló is van, ha esetleg valaki nem lenne biztos benne, hogy mikor kezdődik az akció.
  • A francia  Hocus Pocus Studióhoz is érdemes benézni, mert 50 százalékos áron vásárolható meg a PhysXPainter, az Atom, a Fur Guides Painter, a F.A.S.T. és még sok más szoftver november 25-28 között.
  • Végezetül a Lightmap akciójára hívnánk fel a figyelmet, ahol november 25 és 28 között 25 százalékos kedvezménnyel vásárolhat, aki arra jár.

Akinek ennél pontosabb információkra van szüksége, az kattintson a cikkben látható linkekre, és figyelje sűrűn az itt fel nem sorolt oldalakat is, hiszen nem csak náluk lesz majd árengedmény, hanem még sok más csapat is kedvező feltételekkel kínálja a termékeit.

MEGOSZTÁS:
Meshmag