A Lucasfilm nem szeretne CG Leiát

A Lucasfilm hivatalos közleményben cáfolta azt a pletykát, ami elég sok Star Wars rajongóban keltett félelmet. 

A Rogue One: A Star Wars Story-ban nem csupán Grand Moff Tarkint láthattuk, hanem a fiatal Leia hercegnőt is, akik mindketten CG karakterek voltak. A film sztorija megelőzi a klasszikus trilógiát, ami értelemszerűen azt kívánta, hogy az említett szereplőket az akkori életkoruknak megfelelően kelljen szerepeltetni, ami nem csupán azért volt kihívás, mert a hercegnőt alakító Carrie Fisher már jóval túlhaladta a tinédzserkort, hanem azért is, mert közben a Tarkint játszó Peter Cushing 22 évvel ezelőtt meghalt. Sajnálatos esemény, hogy azóta már Carrie Fisher is távozott.

Mindezek okán felröppent egy olyan pletyka, hogy a következő Star Wars filmben már Leia karaktere is CG Fisherként fog megjelenni, ami a rajongók közül sokaknak nem tetszett. Éppen ezért a Lucasfilm szokásától eltérően egy közleményt adott ki, hogy cáfolja a mendemondákat.

Általában nem szoktunk reagálni a rajongók között, illetve a sajtóban keringő spekulációkra, de van egy pletyka, amivel szeretnénk foglalkozni. Biztosítani kívánjuk a rajongókat arról, hogy a Lucasfilm nem tervezi digitálisan újraalkotni Carrie Fisher játékát Leia hercegnőként.

Carrie Fisher mindig is része volt és része lesz a Lucasfilm családnak. Ő volt a hercegnőnk, és ami még fontosabb, a barátunk, akinek az elvesztése még mindig nagyon fáj. Őrizni és ápolni fogjuk az emlékét és az örökségét, mint Leia hercegnő, és mindig arra törekszünk, hogy tiszteletben tartsunk mindent, amit ő a Star Warsnak adott.

Korábbról azt lehetett tudni, hogy Fisher a halála előtt már befejezte a Star Wars: Episode VIII forgatását, ami majd 2017. decemberében kerül a mozikba. Ugyanakkor a rajongókban felmerült a kérdés, hogy mi lesz a IX. résszel. Most

MEGOSZTÁS:
Meshmag