Így kelt életre a Stwongbow óriás-almamacskája

Látványos és hangulatos leleplező video a reklám kulisszatitkairól.

Egy fiatal pár sétálgat a belváros utcáin és arról beszélgetnek, milyen szép is lenne, ha a betondszungel helyett újra a természet lenne az úr. Majd hirtelen, mint egy musicalben, életre kel a város és annak összes lakója táncra perdül. Ez eddig mindenféle vizuális effekt nélkül leforgatható, de nem is lenne olyan ütős reklám. A Strongbow viszont valami fergetegeset akart, ezért megbízták a The Mill csapatát, hogy forgassa fel a készülő reklámot. Így született meg az A Nature Dream.

https://vimeo.com/215850988

A videón egy fa ereszkedik le az égből egy épület udvarára, majd a levelek is a helyükre kerülnek. Egy parkolóház kapuján egyszer csak milliónyi alma kezd hömpölyögni kifelé, amely elsodorja az arra járókat. Ám kétségtelen, hogy a leglátványosabb elem az a hatalmas macska, amely ebből az almazuhatagból nő ki. A falakból ágak és indák nőnek ki, a járda aszfaltját felszakítva utat tör magának a gyep. A képet végül kartonpapírmaséból felállított, majd abból valódivá robbanó fasor teszi teljessé, hogy a madárrajról hintán lógó párról már ne is beszéljünk.

https://vimeo.com/215698924

A reklám természetesen csak a képzelet és a zseniális vizuális effektek szüleménye. Az fenti videón pedig meg is mutatják a készítők, mindez hogy valósulhatott meg.

MEGOSZTÁS:
Meshmag