Megjelent a Faceware Live 2.5

A Faceware Technologies egy sor újdonsággal pakolta tele az eszköz új verzióját.

2014-ben jelent meg a Faceware Technologies eszközének legutóbbi kiadása, ám a napokban megérkezett a legújabb frissítés, a Faceware Live 2.5. Ahogy azt a fejlesztőktől már megszokhattuk, ismét igyekeztek minél több hasznos újdonságot belezsúfolni a szoftverbe.

A Faceware Live 2.5 lényege, hogy bármilyen videóról vagy akár élő kamerafelvételről is képes egyetlen gombnyomással lekövetni a rajta szereplő ember mimikáját. Mindezt milliméteres pontossággal teszi, majd a rögzített anyagot azonnal exportálni is lehet egy CG karakterre MotionBuilderbe, Unitybe vagy akár Unreal Engine 4-be.

A legújabb verzió lehetővé teszi, hogy a karakter mozdulatait, mimikáját pontról pontra szerkesszük. Így még pontosabb animációt kapunk akár egyetlen mozdulatról is. Mindezt élőben. Emellett új szerkesztési lehetőségek is érkeztek, valamint a szoftver képes szimulálni bizonyos változtatások eredményeit élő kép nélkül is. Belekerült egy új előnézeti funkció is, így azonnal láthatjuk, hogy egy-egy mozgás miként fest majd karakterünkön.

A fejlesztők természetesen rengeteget finomítottak is a rendszeren, amely így sokkal stabilabb arckövetést kínál elődjénél. Sokat javult a problémás képek helyzete is, mint a rossz fényviszonyok közti rögzítés vagy épp a szemüvegesek és a dús arcszőrzettel rendelkezők rögzítése.

MEGOSZTÁS:
Meshmag