Így készült a Dreadnought legújabb előzetese

A Realtime UK csapata is érti a szakmát, most meg is mutatták, miként készítették el az űrhajós játék legújabb trailerét.

A Dreadnought a Grey Box stúdiójában készülő űrhajós játék, amelyben a játékosok egy kapitány bőrébe bújhatnak. Az pedig csak rajtuk múlik, mekkora űrhajó felett veszik át az irányítást. A Dreadnought talán idén végre megjelenik, de a közeledő E3-on biztosan hallani fogunk róla.

Addig is, a Realtime UK stúdió készítette el a játék legújabb előzetesét, amelyben egy bolygón dúló háború egyik csatájába csöppenünk. A közel kétperces videóban űrhajók csapnak össze és bevetnek egymás ellen mindent, amijük van: lézerágyúkat, rakétákat, energiapáncélt és még a láthatatlanságot is.

Egy ilyen videót elkészíteni bizony nem kis kihívás, de a Realtime UK jó munkát végzett. Elmondásuk szerint a legnagyobb fejtörést a bolygó felszíne jelentette, hiszen hatalmas terepet kellett több szögből is megjeleníteniük. Ehhez a World Machine-t hívták segítségül, amellyel megteremtették az alapot. A játék koncepció-rajzai alapján aztán több szakadékot is készítettek, amelyeket gondosan helyeztek el a terepen. A fejlesztők egyik kedvenc jelenete az űrhajó pusztulása a trailer végén. Ehhez a Houdini PYRO-t használták fel.

MEGOSZTÁS:
Meshmag