Deep Rising FX 1.2 bemutató

Megérkezett a részecske-alapú folyadék-szimulátor legújabb változata.

A Deep FX még februárban mutatta be a Deep Rising FX nevű rendszerét, amely a folyadékok viselkedését hivatott valósághűen lemodellezni. A rendszer a LightWave szoftverbe épül be pluginként, és rendkívül felhasználóbarát eszközt kínál különféle folyadékok megjelenítésére. Tegnap megérkezett a plugin legújabb, 1.2-es verziója, benne több érdekes és hasznos újítással. Ezeket az alábbi videóban mutatják be.

Az újdonságok közül az egyik a több iparágban (így a videojáték-fejlesztés és a filmipar területén) is rendkívül népszerű Bullet fizikai motor beépítése. Emellett javítottak a munkafolyamatokon és a részecskék viselkedésének előnézetén, beállításain is. Arra is lehetőség van, hogy az adott szimuláció bármely frame-jét kezdeti állapotnak tekintsük.

A Deep Rising FX jelenleg kizárólag Windowsra érhető el 325 dollárért, a LightWave 11.6.3+ 32bites és 64bites változatára, a Maces verzió egyelőre nem érkezett meg. Lehetőség van kipróbálni a demo változatot, amely 150 frame-re van korlátozva, nincsenek benne menü-gyorsbillentyűk. Cserébe a mentések és visszatöltések során emlékeztet minket a vásárlásra.

MEGOSZTÁS:
Meshmag