Lehull a lepel az Emerald Cityről is

Az Nvizible csapata leplezi le a sorozat néhány vizuális trükkjét.

Igazán kár, hogy az Emerald City sorozat mindössze egyetlen évadot ért meg. Na nem azért, mert olyan kimagasló színvonalat nyújtott volna (akkor bizonyára nem kaszálják el ilyen korán), hanem azért, mert történetesen Budapesten forgatták. Az is igaz azonban, hogy fővárosunk aligha ismerhető fel egykönnyen, erről az Nvizible stúdió grafikusai gondoskodtak.

https://vimeo.com/220442927

A sorozat ugyan már véget ért, de a stúdió most készített egy videót, amelyben lerántották a leplet néhány trükkről. Ebből kiderül, hogy a közeli jeleneteknél viszonylag kevés extrák tettek hozzá a látványhoz, sok munkájuk inkább a város látképével lehetett. Persze egy varázslók és robotok által lakott világban sok olyan dolog történik, ami a valóságban aligha. Vannak lebegő emberek, telekinetikus erővel bíró varázslók, félig ember robotok és olyanok, amik csak embernek tűnnek.

Ám a leglátványosabb átalakuláson mégis a város ment át. Ez a siklóból rögzített felvételen figyelhető meg a leginkább, de a külszíni bányában felvett jelenetet is alaposan átalakították.

MEGOSZTÁS:
Meshmag