Így harcolnak a holnap legendái – Legends of Tomorrow bemutató

Az Encore VFX stúdió videójában leplezi le, hogyan születtek meg az idegenek, és hogyan szálltak szembe velük a DC univerzum hősei.

Immár harmadik évadánál jár A holnap legendái, vagyis a Legends of Tomorrow sorozat. Ebben a DC univerzum hősei és gonosztevői játsszák a főszerepet, akiknek össze kell fognia, hogy megakadályozzanak egy jövőbeli katasztrófát. A sorozat elkészítésében az Encore VFX stúdió is közreműködik, akik természetesen a speciális effektekért és a vizuális trükkökért felelnek. A legújabb breakdown videójukban beleshetünk a kulisszák mögé.

A videón egy idegen faj támadását dolgozták fel, akik először könnyedén elbánnak a hadsereggel. Később azonban már olyan szuperhősökkel találják szemben magukat egy háztetőn, mint Flash, Supergirl vagy éppen Green Arrow. A velük való harc először a hősöknek, de aztán megjelenik egy hatalmas gömb alakú űrhajó (?), amelyet el kell pusztítani. A csatajelenetekben csak a hősök egy része valódi, a többiek 3d-s modellek. Ahogyan az összes idegen is csupán utólag lett a jelenetre varrva, a színészek a levegőt püffölték csupán.

Az Encore VFX számos televíziós sorozaton dolgozik. Többek között a The Flash, a Gotham, a Black Sails és az It’s Always Sunny in Philadelphia vizuális trükkjeiért is ők felelnek. Nem kis cégről van szó, hiszen van stúdiójuk Los Angelesben, Londonban, New Yorkban, Torontóban és Vancouverben is.

MEGOSZTÁS:
Meshmag