Az El Ranchito csapata megmutatja a Colony titkait

A spanyol stúdió összeállított egy csokrot a sci-fi sorozat vizuális trükkjeiről.

A Colony, vagyis Kolónia című sci-fi sorozat immár harmadik évadját tapossa. A történet egy idegen invázióról szól, ám a nagy háborúskodás helyett inkább az egyszerű emberek életére koncentrál. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lenne tele izgalommal és főleg látványos jelenetekkel. E jelenetek egy részét a spanyol El Ranchito stúdió keltette életre, akik az alábbi videóban fedik fel a sorozat néhány trükkjét.

A video elején az eseményeknek helyszínt adó várost láthatjuk, amely meglehetősen romos állapotban van. Természetesen ezért nem romboltak le egy teljes várost, inkább fogták az egyébként festői látképet és egy picit belerondítottak. Külön érdekes, hogyan varázsolták romhalmazzá az impozáns felhőkarcolókat: 3d-s modelleket húztak rá a valódi épületek bizonyos részeire. A várost keresztülszelő hatalmas fal is 3d-s munka, amelynek helyén a valóságban egy jóval földhöz ragadtabb autópálya húzódik.

Az emberszabású robot feje is megér egy külön misét. Az átlátszó búra alatt megbújó csúcstechnológiából valójában csak a központi mag valódi, amelyet a színész óvatosan kiemel. Magát a robotot egyébként egy élő ember alakítja, ám a fejére részben maszkot építettek fel, részben pedig 3d-s modellekkel tették életszerűvé.

MEGOSZTÁS:
Meshmag