Így készült a The Endless című rövidfilm

A The Endless egy bázisról szól, amely a felhők felett egyszer csak megmagyarázhatatlan égi jelenségeket észlel. Mi pedig megtudjuk, hogyan is készültek.

The Endless címmel több film is készült mostanában, de közéjük tartozik egy rövidfilm is. Utóbbi egy felhők felett található különleges repülőbázison játszódik. Matt ennek a felszínén végez karbantartást, amikor különös vihar csap le rá. Az égen gyönyörű vörös fények jelennek meg, amelyek teljesen megbabonázzák, így még az sem érdekli, hogy elfogyott az oxigénje. Transzba esve botorkál a biztos halált jelentő perem felé végig az égi tüneményt bámulva.

A video vizuális effektjeiért a ArtFx stúdió volt a felelős, akik készítettek egy második videót is. Ebben már a The Endless készítésének kulisszatitkaiba avatnak be minket. Hogyan született meg maga az állomás, hogyan keltek életre az égen látható fények. És persze hogyan vették fel a semmibe lezuhanó két alak jeleneteit. A készítők kis csapatának tagjai egyenként mesélik el, hogy miért voltak felelősek. Az operatőr milyen felszereléseket használt az egyes jeleneteknél, a grafikusok hogyan tervezték meg és modellezték le az állomást. Külön foglalkoztak a felhőkkel is. A munka során többek közt Mayával, Houdinivel, valamint Arnolddal is dolgoztak

MEGOSZTÁS:
Meshmag