Újabb videók Logan legutóbbi akcióiról

Az Image Engine csapata is dolgozott a Logan akciójelenetein, amelyek titkait több videóban leplezték le.

Sokak szerint a Logan egyike minden idők legjobb Marvel moziadaptációinak. Az X-Men filmek legnépszerűbb alakja Farkas, vagyis Logan, akit kezdettől fogva Hugh Jackman alakít. Az idén mozikba került legutóbbi film azonban már nem az X-Men vonalat dolgozta fel, hanem azt a bizonyos Old Man Logan képregényt, amely csak néhány éve jelent meg. Ebben Logan már sok-sok éve nem használta pengéit és visszavonultan él, ám így sem tud eltűnni az életére törő gonoszok elől. A filmadaptáció óriási sikert aratott, ebben pedig jelentős szerepe volt a remek kivitelezésnek is.

Ebből többek közt az Image Engine csapata is kivette a részét, akik több akciójeleneten is dolgoztak. Munkájuknak köszönhetően pedig ezek a jelenetek véresebbek, brutálisabbak és így látványosabbak is lettek. Néhányat pedig most ki is emeltek közülük, hogy az alábbi videókban leplezzék le a kisebb-nagyobb trükköket. Az első video az egyik legérdekesebb, ebben ugyanis azt mutatják meg, hogy miként varázsolták a dublőr helyére Hugh Jackman 3d-s modelljét az egyes jelenetekben. Így az autós üldözés, valamint az erdei kaszabolás során. A video második felében pedig annak a folyamatát láthatjuk, miként scannelték be a színészt, hogy később a tökéletes digitális másával dolgozhassanak.

Kapott egy hasonló bemutatót Laura is, akit Daphne Keen alakított a filmben. Az ő esetében is szinte ugyanazt az eljárást alkalmazták. A jelentek egy részében egy kaszkadőrrel rögzítették az akciókat, majd az ő helyére illesztették be a színész 3d-s modelljét. Ezt pedig előbb egy scannerrel rögzítették mindenféle fényviszonyokat szimulálva.

A harmadik bemutató már nem egy adott karakterre, hanem a jelenetek kiszínezésére koncentrál. Láthatjuk a fagyos lehelet titkát, valamint hogyan kerekedik mindent elsöprő törmelékvihar az erdő közepén. A video végén pedig Logant és az őt keresztüldöfő faág titkáról rántják le a leplet.

Az utolsó videót is érdemes megnézni, ebben ugyanis a különböző helyszínek és jelenetek összemosását mutatják be.

MEGOSZTÁS:
Meshmag