V-Ray Showreel 2017

Látványos bemutató a V-Ray képességeiről mozikból, sorozatokból, reklámokból és videojátékokból összevágott jelenetekkel.

A Chaos Group igen látványos videóval lepte meg a rajongókat. Ebben a stúdió által fejlesztett V-Ray renderer képességeit csillogtatják meg. Pontosabban ők csak összeválogattak jó néhány olyan jelenetet, amelyek egytől egyig a V-Ray által keltek életre. Az alábbi bemutatóban mozikból, sorozatokból, reklámokból és videojátékokból is láthatunk nagyon látványos részleteket.

A video elkészítésekor olyan stúdiók munkáiból válogattak, mint a Scanline VFX, a Blur, a Plastic Wax, a Real Time UK vagy a Goodbye Kansas Studios. Mozifilmek terén a Rogue One és az Independence Day: Resurgence érdemel említést. A videojátékokat többnyire a Ubisoft alkotásai képviselik, mint a Beyond Good & Evil 2, a For Honor, a Far Cry 5 vagy a The Crew 2. Mellettük láthatunk autós reklámokból és néhány TV-s sorozatból is részleteket.

Mindezek azt mutatják, hogy a V-Ray a szórakoztatóipar szinte minden területén kiválóan megállja a helyét. Csak az érdekesség kedvéért, itt a 2016-os bemutató is.

MEGOSZTÁS:
Meshmag