Az ILM stúdió mutatja meg a Kong: Skull Island trükkjeit

King Kong legutóbbi kalandjának megszületésében az Industrial Light & Magic stúdió is nagy mértékben közreműködött.

Idén tavasszal került a mozikba az legutóbbi King Kong adaptáció, a Kong: Skull Island. Érdekesség, hogy amennyire híres szörnyetegről is van szó, 1933 óta mindössze nyolc moziban kapott főszerepet, amelyek között gyakran évtizedek teltek el. Már a Peter Jackson által rendezett 2005-ös mozi is elég látványosra sikerült, ám az idei film mind közül a leglátványosabb. Ebből pedig az Industrial Light & Magic stúdió is jelentősen kivette a részét.

A stúdió a napokban egy vadonatúj trailerrel jelentkezett, amelyben a Kong: Skull Island néhány jelenetének vizuális effektjeit mutatják be. A video elején a helikoptereké a főszerep, amelyek közül nem keveset légyként csapott le az óriásmajom. Később megnézhetjük, hogyan készült a tengeren tomboló vihar. A legérdekesebb részek viszont kétségtelenül azok a jelenetek, ahol Kong más gigantikus lényekkel harcol. Először egy hatalmas polippal, majd egy őshüllővel. Ezekről is nagyon érdekes bemutatót nézhetünk meg.

Az Industrial Light & Magic nemzetközi cég, amelynek van stúdiója Londonban, San Franciscóban, Vancouverben és Singapore-ban is. Olyan filmekben láthattuk már munkájukat, mint a Valerian and the City of a Thousand Planets, a The Mummy, a Star Wars: Rogue One vagy épp a Deep Water Horizon és a Warcraft. De portfóliójuk hosszú évek mozisikereire nyúlik vissza.

MEGOSZTÁS:
Meshmag