Gooseberry

0

Fujifilm GFX 50S, GF32-64mm F4 R LM WR @ 32mm, ISO1600, f/7.1, 1/1000sec

Egy gyors hi guys után Dave dap greetingre emelte az öklét, ami meglepett, így egy kicsit sutára sikerült a válasz. Emlékezett ránk, nem kérdezett, a repülési tervből kihagyta a nekünk nem kellő részeket. Mi is emlékeztünk a múltkori repülésre, így mi a kaját hagytuk ki 🙂

Először délre tartottunk a Seeds-kee-dee’ Agie felett. Elrepültünk a  Deadman point és az Upheaval dómja mellett, majd a Needles formáinál a Colorado sűrű hurkait kezdtük követni. A távolban esett, a táj hangulatát máskor meghatározó Abajo vonulatai most csak sziluettjükben látszottak. Az ereszkedő nap fátyolosan törte át a leszakadó felhők folyamát, fényével csak óvatosan érintve a szurdok roppant formáit.

Sok kép készült, szó szerint elrepült a másfél óra és máris lefelé ereszkedtünk…

www.gaborbakos.com

Share.

About Author

Bakos Gábor

Qualified Wildlife Photographer (QEP), EFIAP, Color Evangelist. Felfedezés, utazás, kaland és természet: gyermekkorom óta részei az életemnek. Legkedvesebb fotótémain az absztrakt tájak, madarak és az emberek. Az elmúlt években többször szerveztem eltűnő kultúrákat megörökítő expedíciót. Így kerültem Honduras esőerdőibe a tawahka indiánok közé, Guatemalába, Nicaraguába és Panama rosszhírű Darienjébe a wounaan és embera törzsekhez. A Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) EFIAP fotóművészeti diplomát adományozott a fotóművészeti kiállításokon elért eredményeim elismeréseként. Tagja vagyok az Amerikai Fotográfusok Szövetségének (PSA) a Magyar Természetfotósok Szövetségének (naturArt), a Német Természetfotósok Szövetségének (GDT) és a világ legelismertebb fotósait tömörítő X-Rite Coloratti csapatának. Ebben a blogban gondolataimat, érzéseimet, kalandjaimat szeretném megosztani veletek. Bemutatni egy szeletét a munkámnak és az életemnek. Írni fogok utazásokról, túrákról és technikai dolgokról. Remélem érdekesnek és hasznosnak találjátok.

Leave A Reply