Így készült Johahn, a MediaMarkt kakasa

A MediaMarkt egy aranyos reklámmal készült a tavalyi karácsonyra, Johahn megszületését a Storz & Escherich csapata mutatta be.

A MediaMarkt aranyos reklámot álmodott meg a 2017-es karácsony alkalmából. A videóban egy kakas játszotta a főszerepet, akit stílusosan csak Johahn névre kereszteltek (a hahn németül kakast jelent). A kakas a videóban természetesen nem volt valódi, az élethű modell elkészítését a Storz & Escherich csapatára bízták.

A stúdió a napokban egy rövid, alig egyperces videóban azt is bemutatta, hogyan készült el Johahn modellje. A videón lépésről lépésre, szintről szintre láthatjuk, miként született meg a szárnyas. Először a merev vázat rakták össze, majd erre jött rá maga a test. A dinamikus részletek, mint a taréj is a helyükre kerültek, majd jöhetett a tollazat. Az élethű megjelenéshez pedig a shaderek és a világítás is hozzátette a magáét.

A Storz & Escherich csapata rengeteg reklám elkészítésében közreműködik. Dolgoztak a BMW, a Chevrolet, a Mercedes Benz, a Mitsubishi és a Volkswagen megbízásából is. Autós témákon túl a Siemens, a Jack Wolfskin, a Nivea, a Tchibo, a Panasonic és a Coca Cola bizonyos reklámjai egyes részletei is náluk készültek.

MEGOSZTÁS:
Meshmag