Showreelek a Goodbye Kansastől

Három videót is bemutatott a Goodbye Kansas stúdió a napokban, amelyeken a közelmúlt videojátékos, reklám és egyéb munkáiból válogattak.

A Goodbye Kansas stúdiót nem csak filmes körökben szerződtetik előszeretettel. Megannyi márka képviselője kérte már fel őket reklámok elkészítéséhez, illetve videojáték-fejlesztő stúdiók is gyakran dolgoznak együtt velük átvezető videók és előzetesek készítésében.

A Goodbye Kansas csapata a napokban három látványos videót is készített, amelyeken a közelmúlt projektjei közül válogatták össze a fontosabbakat. Az első videón kifejezetten a videojátékokra koncentrálnak, a másodikon pedig a reklámokra. A harmadik videó egy picit kilóg a sorból, hiszen itt nem téma szerint válogattak a munkáik közül, inkább ömlesztették a látványosabb Design & Motion projektjeiket.

Az első video tehát a videojátékos projekteket mutatja be. A fenti bemutatón nagyszerű játékok trailereiből, intróiból és átvezetőiből láthatunk részleteket. A sort az Overkill’s The Walking Dead nyitja, majd az Unravel következik. Láthatjuk a Raid: World War II első előzetesét is, majd a Biomutant reveal traileréből egy jellegzetes részletet. A videóban még szerepel az iOS-re és Androidra megjelent Zlatan Legends és a Dead by Daylight Halloween kiegészítője. A Mutant Year Zero: Road to Eden, valamint a Mass Effect: Andromeda is. Persze itt még nincs vége, hiszen dolgoztak a Conan Exiles, a Mad Max és a Warhammer: Vermintide – End Times anyagain is.

A második videón pedig a különböző márkák és termékek reklámjaiból állítottak össze egy bemutatót. Láthatjuk az ITV UK-nak készült Dancing on Ice reklám műkorcsolyázó jegesmedvéit és a Jules Mumm pezsgő rózsaszín lámáját. A BMW érdekes reklámját is a papír újrahasznosításáról. De szerepel a videóban a svéd Flygregor utazási iroda reklámja, valamint a Ferrero Chocofresz jógázó macskája is. Felbukkan a Casinostugan videója, benne egy keményen dolgozó jávorszarvassal, és a Kit Kat bikafuttatós reklámja is. A lista persze így nem teljes, mivel a videóban benne van a Froop joghurt, a Beeline és a Gröna Lund park reklámja is.

Az utolsó videóba tehát olyan anyagok kerültek, amelyek a stúdió Design & Motion munkáit mutatják be. A videóban játékok és reklámok egyaránt szerepelnek: Battlefield 4, Tom Clancy’s The Division, Watch Dogs 2, Mass Effect: Andromeda és Mad Max anyagok is láthatóak. De felbukkan az Apex Avalanche Open World Engine logója, a The Pavilia Bay reklámja, a The Hunter: Call of the Wild logója, a Candy Crush Saga és a Nike reklámja is.

MEGOSZTÁS:
Meshmag