Új funkciókkal érkezett meg a V-Ray 3.6 for Modo

A Chaos Group elkészült a V-Ray rendermotor legújabb verziójával, amely már támogatja a CPU-GPU hibrid renderelést, a V-Ray Furt és a Cryptomatte-t.

A Chaos Group a napokban bejelentette, hogy elkészült a V-Ray rendermotor legújabb változatával, megérkezett a V-Ray 3.6 for Modo. A frissített kiadás több új funkcióval is rendelkezik, amelyek megkönnyíthetik és meggyorsíthatják a felhasználók munkáját. A motor immár támogatja a processzor és a grafikus vezérlő közös munkáját a renderelés folyamata során. Emellett támogatja a V-Ray Furt és a Cryptomatte-t is.

Az új verzió már támogatja a V-Ray Fur technológiát is. Ez kifejezette a haj, a szőr és a fű renderelésére lett kifejlesztve. A motor megbirkózik az olyan renderelemekkel is, mint a Cryptomatte ID mattjei, valamint új tükröződési, fénytörési és árnyékelemek renderelésére is van mód. Emellett közvetlenül a Modóba importálhatjuk a Chaos Group által kezelt VRscans adatokat is. Ez egy gyűjtemény a világ számos pontján készült nagy felbontású szkennekről.

MEGOSZTÁS:
Meshmag