A V-Ray Cloud ingyenesen kipróbálható

A Chaos Group kiadta a felhő alapú renderelő szolgáltatása, a V-Ray Cloud nyílt bétáját. Amíg a szoftver bétában van, bárki ingyenesen kipróbálhatja.

A V-Ray Cloud a Siggraph 2018 konferencián is bemutatásra kerül.

A V-Ray Clouddal a V-Ray-en belülről közel egy kattintással indíthatunk felhő alapú renderelést. A szoftver Smart Sync funkciója automatikusan csak az előző feltöltés óta megváltoztatott elemeket tölti fel a felhőbe, így csökkentve a feltöltési időt. A feltöltött anyagok a felhőben maradnak, így nem szükséges azokat minden renderhez újra feltölteni.

Miután a renderelés elkezdődött, a felhasználók figyelemmel kísérhetik a folyamatot, és megváltoztathatják a beállításokat akár egy okostelefon segítségével is.

A V-Ray Cloud a V-Ray standalone változatára alapul, így minden V-Ray verzióval működik, ami támogatja a .vrscene formátumot, beleértve a 3ds Max és a Maya verzióit is, viszont a nem standalone módban futó pluginokkal nem fog működni.

A szolgáltatás a Google Cloud platformján alapszik. Egyelőre hivatalos megjelenési időt nem adtak meg, ahogy árakat sem.

További információk a Chaos Group weboldalán

MEGOSZTÁS:
Meshmag