Itt a World Machine új verziója: a Mt. Daniel

A World Machine legújabb verziója, a Mt. Daniel már letölthető a development channel-en, és néhány héten belül megtörténik a publikus release is.

A legmutatósabb új funkció az új 'Snow Device', amivel az eredetinél sokkal többféle állapotú hótakarót készíthetünk. Az újdonságok egyszerűbb bemutatása végett a frissítéssel több mintapályát is kapunk majd. A hó tool-ról részletesebben a World Machine oldalán olvashatunk.

Az új verzió kevésbé látványos, de technikailag jelentősebb frissítése az építési kényelmesebbé tétele, főképpen a nagy felbontású exportálásra koncentrálva. A build report jóval részletesebb információt ad arról, hogy milyen hibák történtek build közben, és a progress precision is javul, főleg a lassú device-ok esetében.

Az iteráció könnyítése érdekében minden device félbeszakítható, így nem kell kivárni a hosszú build időket ahhoz, hogy tovább tudjunk dolgozni. A folyamat megszakítása már nem akasztja meg a World Machine-t.

A szoftver a frissítéssel jóval kevesebb memóriát eszik, főleg nagy méretű height mapok esetében, vagy a Layout Generator használatakor. A fejlesztők azt ígérték, csak ez a néhány változtatás rengeteg gigabájt memória használatától kíméli majd a gépeinket.

A World Machine indie licensze 119 dollárba, a professzionális verziója pedig 299 dollárba kerül. Egy teljes, non-kommersz verzió is elérhető, viszont annak az outputját 513x513-ra limitálták.

További információk a World Machine blogon

MEGOSZTÁS:
Meshmag