AutoCAD fájlok renderelése a Roombox-szal

A Next Limit kiadta a Roombox nevű új eszközt, amivel AutoCAD tervek renderelhetőek 3D-ben. Segítségével a 2D tervek 3D-be konvertálhatóak, amihez utána hozzáadhatóak bútormaterialok és fények is.

AutoCAD fájlok renderelése, egyszerűen
A renderelés a Next Limit Maxwell motorjára alapul, még az engine Multilight funkciója is megtalálható a Roombox-ban. Ez a funkció az egyik leghasznosabb része a Maxwellnek: a fények színe és intenzitása is változtatható, miután a render már befejeződött.

A szoftverhez jár egy tartalmas asset library is, amiben megtalálhatóak nagyobb gyártók licenszelt 3D objektumai a többi, Arroway, XFrog, Texture Haven és HDRI Haven-es assetek mellett.

A Roombox cloud funkciókkal együtt érkezett, köztük cloud renderinggel és 3D objektumokból álló galéria hostolásának lehetőségével. A galéria megosztható egy egész csapattal.

A szoftver előfizetésének ára 39.90 euró havonta, és ebbe 2 órányi cloud rendering is beletartozik. Lehetséges több licenszt vásárolni egyszerre egy csapat számára, ebben az esetben az ár 30 euró havonta.

Több információ a Roomboxról a szoftver weboldalán

MEGOSZTÁS:
Meshmag