Új előfizetési formákat kínál az Autodesk: itt a 3ds Max Indie és Maya Indie

Az Autodesk elindította a 3ds Max Indie és Maya Indie nevű programokat – ezek keretein belül évi 250 dollárért beszerezhető a két 3D szoftver, abban az esetben, ha az előfizető személy bevétele kevesebb, mint évi 100 000 dollár.

Az Indie programok előfizetői ugyanazt a szoftver kapják, mint a professzionális stúdiók, de ez az árazás sokkal kedvezőbb a kezdő grafikusok számára.

Teljes verziós 3ds Max vagy Maya évi 250 dollárért
A 3ds Max Indie és Maya Indie programok keretei között az előfizetők hozzáférést kapnak a szoftver teljes verziójához – nem úgy, mint például a Maya LT verzió esetében –, de fejenként vagy szervezetenként csak egy licensz igényelhető.

A másik limitáció, ami nekünk, magyaroknak is fájó pont, hogy ez a program egyelőre csak Ausztráliában, Kanadában, Új-Zélandon, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban érhető el.

Emellett ráadásul úgy tűnik, az előfizetési forma csak limitált ideig vehető igénybe. A visszajelzések alapján fogják eldönteni, hogy kiterjesszék-e a programot több országra is, vagy meghosszabbítsák-e az időtartamát.

A 3ds Max Indie program weboldala

A Maya Indie program weboldala

MEGOSZTÁS:
Meshmag