Bemutatkozik a Poser 11.2 a Bondware-től

A Bondware bejelentette, hogy érkezik a Poser 11.2. A veterán figure-posing és animációs szoftver legújabb frissítése az első az óta, hogy a Bondware átvette a Smith Micro-tól a fejlesztést.

A "bridge update", ami a héten érkezik, átváltja a szoftver licenszelési formáját a Smith Micro-éról a Bondware-ére – ez azt jelenti, hogy a szoftver korábbi verziói működésében hibák léphetnek fel, ha a felhasználók nem frissítik őket.

Új licenszelési forma, új keresési opciók, 8 GB új stock content
A Renderosity online CG content marketplace mögött álló Bondware a Posert idén júniusban vásárolta meg.

A Poser 11.2, ami elméletileg éppen ma érkezik, az első Poser frissítés a Bondware irányítása alatt – a szoftver egyébként majdnem négy éve nem frissült.

Az új verzió célja az, hogy a Posert átvezesse a Bondware licenszelési rendszere alá. Emiatt ez a frissítés minden felhasználó számára fontos.

A Bondware leírása szerint a frissítés után a Poser 10 fölötti verziók esélyes, hogy nem fognak működni, mivel nem fogják tudni leellenőrizni a licenszek érvényességét a legújabb frissítés nélkül.

A licenszelés mellett a Poser asset search eszközét is frissítették – már hozzá lehet adni contentet direktben a szoftverben; illetve lehet böngészni a Renderosity saját online katalógusát is.

A frissítéssel 8 GB új stock content is érkezett: többek között öt új női figura, egy ló és egy gorilla.

A Bondware blogbejegyzése a frissítést Poser 11.2-nek nevezi, szóval valószínűleg a régi standard és Pro kiadással is kompatibilis, habár jelenleg csak a Pro kiadás vásárolható meg online.

A Poser 11.2 újdonságainak listája a Renderosity blogján

A hírt a CG Channel oldalon találtuk.

MEGOSZTÁS:
Meshmag