Itt a MagicPicker 7 Anastasiy-tól

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

Anastasiy Safari kiadta a MagicPicker 7.0-t. A Photoshopos és Illustratoros color wheel és color picker addon legújabb verziójában egy új HUD mód érkezett, aminek köszönhetően a MagicPicker interfésze a kurzor alatt hívható elő; és javítottak a UI teljesítményen, ami főleg a régebbi hardvereken érezhető.

Új HUD mód, jobb teljesítmény régebbi gépeken és hordozható eszközökön
A MagicPicker 7.0 legnagyobb újdonsága az új HUD megjelenítés, ami a fenti képen is látható. Ebben az interfészben megtalálható a plugin összes beállítása, és képes a képernyőn bárhol megjelenni a kurzor alatt.

A HUD mód aktiválásához beállítható gyorsbillentyű, vagy az érintőceruza egyik gombja is.

A UI frameworkje is frissült és felgyorsult, és már minden modern GPU funkciót támogat: maga a HUD mód GPU gyorsított a Mac-eken Metal, más eszközön pedig OpenGL által.

Az addon teljesítményét is optimalizálták régebbi hardverekre, laptopokra, illetve a Microsoft Surface tábláira.

Workflowbeli javítás a színértékek valós idejű frissítése a kurzor mozgatásakor, illetve a színértékek automatikus kimásolása a vágólapra.

Egyéb újdonság még a HSB és RGB csúszkák a tizes szorzataira való korlátozása, illetve új gyorsbillentyű rendelhető a színek komplementer színére való váltásához. Az újdonságok teljes listája a cikk alján található link által tekinthető meg.

A MagicPicker 7.0 Photoshop és Illustrator CS3-hoz és későbbi verziókhoz érhető el Windows-on és Mac OS X-en. A szoftver 29 dollárért vásárolható meg.

A MagicPicker 7.0 újdonságainak teljes listája Anastasiy blogján

MEGOSZTÁS:
Meshmag