75 észak-amerikai 3D növénymodell ingyen!

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

Az Epic Games a content creator DigitalTris-el együtt 75 észak-amerikai erdei fa és talajnövény modellt adott ki, melyek ingyenesen letölthetőek az Unreal Engine store-ból.

A Realistic Forest Pack az Epic minden hónapban elérhető, ingyenes marketplace csomagjának része - amely 200 ingyenes grunge matricát is tartalmaz -, és 2020 decemberének végéig érhető el ingyenesen.

Az északnyugat-észak-amerikai erdőkre jellemző ingyenes növénymodellek, a fáktól a füvekig

A Realistic Forest Pack 75 digitális növényt tartalmaz: tipikusan az északnyugat-észak-amerikai erdőkre jellemző fajokat, beleértve az alaszkai cédrust és a rengő nyárfát, valamint a páfrányokat, a gyékényt, a lóherét, továbbá a füveket és virágokat.

Az összes növény kompatibilis az Unreal Engine Pivot Painter eszközével, és tartalmazza a PBR material-okat.

Az egyes növények mellett a a csomag tartalmaz egy 4x4 km-es áttekintő térképet a növények terepen való elosztásáról, plusz egy sor moduláris road - és bridge részt.

Az assetek legfeljebb három LOD-al rendelkeznek; a textúrafelbontás 1,024 x 1,024px és 8,192 x 8,192px közötti tartományban van.

Rendszerkövetelmény és elérhetőség

A Realistic Forest Pack ingyenesen elérhető az Unreal Engine Marketplace-en keresztül egész decemberben. Kompatibilis az Unreal Engine 4.22+ verzióval.

A marketplace használati jogai engedélyezik, hogy a nem Epic Games által létrehozott asseteket más játékmotorokba és DCC szoftverekbe exportáljuk, bár nyilvánvalóan egyes funkciók működéséhez UE4 szükséges.

Töltsd le a DigitalTris Realistic Forest Pack-jét az Unreal Engine marketplace-n.

MEGOSZTÁS:
Meshmag