Rebelle 4 - Fenomenális olaj és akvarell performansz

Örömmel jelentjük be a Rebelle 4 közelgő kiadását - a díjnyertes, hagyományos digitális festőszoftvert fenomenális olajokkal és akvarellekkel.

Szoftverünket egyaránt tervezték CG művészeknek, és hagyományos illusztrátorok, festők számára. Ez egy elengedhetetlen eszköz mindazok számára, akik digitális technológiával szeretnék kifejezni önmagukat.

Az akvarellekkel elért rendkívüli siker után az Escape Motions most bemutatja a legkorszerűbb olajokat, egy másik hiperrealisztikus nedves közeget felfedve a digitális festészet világában.

Rebelle 4: Experience the most realistic digital software for oils,  acrylics and watercolors | Blog | Escape Motions

Dinamikus impastója sokféle megjelenést és új kreatív kifejezési módokat kínál a festők számára.

A nedves és száraz közegek nagy előrelépést hoztak, ennek hatására a Rebelle 4 előrukkolt a különböző típusok egy rétegen történő keverésével, az új átlátszó akvarellek és a természetes RYB színkeverésével, amelyek jelentősen megbolygatják az eddigi alkotások hitelességét.

Az alkalmazás több, mint négyszer gyorsabban fut az előzőhöz képest, ezáltal egyértelműen elégedettek vagyunk az új verzió általános teljesítményével.

A Rebelle 4 továbbá az eddiginél nagyobb ecseteket, az egyes brush-ok testreszabását, az ecsetvonalak stabilizálásának új lehetőségeit, színkezelést és még sok minden mást is bemutatott.

A Rebelle 4 2020. december 16-tól 89,99 dolláros áron lesz elérhető Windows és macOS rendszereken az Escape Motions weboldalon. Feltétel nélküli 30 napos pénz-visszafizetési garanciát vállalnak, valamint 50% -os kedvezményt a meglévő Rebelle-felhasználók számára.

További információkért:
Escape Motions Team
www.escapemotions.com

MEGOSZTÁS:
Meshmag