26 ingyenes mocap mozgás az ActorCore library-ben

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

Az iClone és a Reallusion character creator és developer együtt elindították az ActorCore-t, egy új, motion-capture mozgásokat tartalmazó online könyvtárat, játékokra, VFX, építészeti vizualizációkra és általános CG munkákra irányulva.

A cikk megjelenésekor 28 mocap mozgás ingyenesen letölthető a könyvtárból FBX formátumban - beleértve a sétát, futást, járást és harci animációkat - a szokásos DCC szoftverekhez és játékmotorokhoz illesztett beállításokkal.

Új online könyvtár megfizethető, általános mocap mozgásokkal

Az ActorCore az általános célú stock motion clipe-k online könyvtára - beleértve a sétát, futást, járást és harci animációkat - az utóbbiak logikai sorba rendezve a játékfejlesztő munkákhoz.

Jelenleg több mint 1000 mocap-mozgás érhető el a oldalon, mind az üzleti szektor, mind az olyan témák szerint kategorizálva, mint daily life, action, adventure, középkor és fantasy.

Mindegyiket meg tudjuk tekinteni az online lejátszóban, számos férfi és női 3D-s karakteren, sőt lehetőségünk van az animáció tükrözésére, illetve arra is, hogy nullázzuk a root mozgását, esetleges játék-integráláskor.

A kiválasztott mozgásokat letölthetjük FBX formátumban, 24, 30 vagy 60fps-ben, Unity, Unreal Engine, ,3ds Max, Blender, Cinema 4D, iClone, Maya és MotionBuilder exportálási beállításokkal.

Az árak 1,50 és 12 dollár között mozognak, az asset csomagok pedig 59 és 200 dollár között érhetőek el.

A szerződési feltételek meglehetősen szabványosnak tűnnek, de bárki, akinek célja az adatok játékokban vagy interaktív alkalmazásokban történő felhasználása a Reallusionhez kell fordulnia a tömeges forgalmazási engedélyért.

Ingyenes tánc és harci mocap mozgások

A cikk megjelenésekor 28 mocap mozgás ingyenesen letölthető az ActorCore könyvtárból, közülük 7 ingyenes is marad.

Ezek között számos séta-, álló- és futásmozgás, táncmozdulatok és fegyveres mozgások szerepelnek.

Ár és rendszerkövetelmény

Az ActorCore motion capture mozgások elérhetőek FBX formátumban, a 3ds Max, a Blender, a Cinema 4D, az iClone, a Maya, a MotionBuilder, a Unity és az Unreal Engine alapértelmezett beállításaihoz konfigurálva.

Az ingyenes mozgások kereskedelmi használatra engedélyezettek.

Töltse le az ingyenes mocap mozgásokat a Reallusion ActorCore online könyvtárából.

MEGOSZTÁS:
Meshmag