Letölthető az ingyenes 3D-modelleket tartalmazó Modern Industrial Pack

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

RenderCrate online asset library kiadta a Modern Industrial Packet: ez egy ingyenes moduláris asset pack ipari belső terek, például raktárak és gyárak kitbashingeléséhez.

3D-lépcsők, -platformok és -állványzatok gyűjteménye mellett dekorelemeket, például csöveket, szellőzőcsatornákat, kábeleket, csővezetékeket, gombokat és lámpákat is tartalmaz FBX-formátumban DCC-alkalmazásokban és játékmotorokban történő felhasználás céljából.

Gyárak és raktárak belső tereivé összeállítható több mint 400 egyedi 3D-modell

A Modern Industrial Pack a RenderCrate második ingyenes moduláris asset packje, a webhely idén már kiadott egy ingyenes csomagot 3D-alkatrészekből középkori várak összeállításához.

Ez az új csomag egy több mint 400 3D-objektumból, köztük szerkezeti elemekből, platformokból, koszorúgerendákból, korlátokból és állványzatokból álló gyűjteményt tartalmaz, amelyek összeállításával modern ipari belső tereket készíthetünk.

Az egyedi modellek mellett négy készre szerelt, egymástól kicsit eltérő beosztású raktárvázat is tartalmaz a csomag, amelyeket kisebb dekorelemekkel, például csatornákkal és kábelekkel testre is szabhatunk.

Az assetek FBX-formátumban érkeznek akár 8192 x 8192px felbontású texture mapekkel, ami lehetővé teszi, hogy a legtöbb DCC-szoftverben felhasználjuk őket, úgymint 3ds Max, Blender, Cinema 4D, Maya és Houdini.

Aki fizetős regisztrációval rendelkezik, az az assetek Unreal Engine-re opitmalizált verzióját is letöltheti.

Licencfeltételek

A ProductionCrate ingyenes assetjeinek felhasználása kereskedelmi projektekben is engedélyezett: a GYIK-ok ittilletve a teljes üzleti feltételek itt olvashatók.

Az assetekhez hozzáférhettek, ha egy ingyenes fiókot regisztráltok, amivel naponta öt letöltésre váltok jogosulttá.

A webhely15 USD/hó összegű felajánlásra ösztönöz, a regisztrációs folyamat pedig a PayPalhoz vezet, de a felajánlás nem kötelező: ha jól megnézitek, van egy link, amely fizetés nélkül visszavisz a webhelyre.

A nagyobb asset választékot, illetve a webhely egyéb ingyenes assetjeinek nagyobb felbontású verzióit biztosító pro előfizetés havi 49 dollárba kerül jelenleg.Az ingyenes 3D-modelleket tartalmazó Modern Industrial Pack letöltése

MEGOSZTÁS:
Meshmag