Szakember a pixelek mögött

Elhelyezkedés a VFX iparban, az ILM munkatársának tolmácsolásában

Ha téged is vonz a 3D animációk, a filmes effektek és a játékfejlesztés világa, és el tudnád képzelni a saját jövőd a VFX világában, sőt, szívesen dolgoznál a legnagyobb filmes produkciókón, akkor itt az alkalom, hogy bepillantást nyert a szakma kulisszatitkaiba Menyhei Szabolccsal, aki sikerrel hódította meg Hollywoodot!

A Menyhei Szabolccsal megrendezett online karriernap résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek fel egy sikeres karriert lépésről lépésre a VFX világában, és hogyan aknázhatják ki az ebben az iparágban rejlő lehetőségeket. Regisztrálj most az eseményre!

A karriernapon Szabolcstól megtudhatod, hogyan lehet felérni a szakma csúcsára. Ha valaki, akkor Szabi ezt igazán tudja, hiszen ő olyan professzionális stúdiókig is eljutott, mint a George Lucas által alapított Industrial Light & Magic (ILM) és olyan filmeken dolgozott, mint a Tenet,  Avengers - Endgame, vagy legutóbb a The Last of Us. 

A karriernapon Szabolcs megosztja saját tapasztalatait, és betekintést enged a szakma fortélyaiba. Ha érdekel, milyen szaktudásra és képességekre van szükséged ahhoz, hogy sikereket érj el a VFX világában, akkor neked is itt a helyed!

Az előadás magyar nyelvű, és csak élőben lehet megnézni, azaz nem lesz visszanézhető!

Előadó

Menyhei Szabolcs - ILM

Vázlatos program

  • Szabolcs bemutatkozása, ki ő és mivel foglalkozik.
  • Munkák bemutatása a kezdetektől napjainkig.
  • Praktikus tanácsok, inspiráló gondolatok VFX-es és Concept Art-os pályakezdőknek.
  • Kérdezz-Felelek.

Mit kell tudni az előadóról?

Szabi 2008-ban végzett a Képzőművészeti Egyetemen, és 2010-ben a Mesharray-nél, napjainkban azonban már olyan top kategóriás alkotásokban láthatjuk viszont a munkáit, mint a: Wonder Woman 1984, Pacific Rim: Uprising, vagy népszerű játék a Call of Duty.

Szabadúszóként kezdte és szépen haladt a csúcs felé. Először a hazai stúdiókat hódította meg, majd a nemzetközi sikerekre tört. Most pedig élőben hallhatod tőle, hogy mi kellett a sikerhez...

MEGOSZTÁS:
Meshmag