A Boonika Art Tools kiadta az AAA Terrains-t 

Ez a cikk eredetileg a CG Channel oldalon jelent meg. Ha érdekelnek a vizuális effektek, a játékfejlesztés és a számítógépes grafika, napi hírekért és inspirációért keresd fel a CG Channel oldalát.

A Boonar Studio tool fejlesztő részlege, a Boonika Art Tools kiadta az AAA Terrains-t, ami egy új, nagy felbontású terrain-ekből álló gyűjtemény DCC szoftverekhez és játékmotorokhoz. 

A heightmap-ek és color texture set-ek mellett a Pro verzió támogatja a Blender fájlokat, az Erosion Mixer-t és a Geometry Nodes setup-ot.

Az Erosion Mixer-t is hozzáadták a Terrain Mixer-hez, a Boonar Studo node alapú terrain generáló rendszeréhez. 

16K-s heightmap-ek és color texture set-ek nagy felbontású 3D terrain-ek generálásához

AZ AAA Terrains magját a nagy felbontású terrain-ek jelentik. A 16K-s height map-ek és color texture set-ek használhatóak DCC szoftverekben és olyan játékmotorokban, mint az Unreal Engine. 

24 terrain-t tartalmaz, mind hegy vagy kanyon, de a Boonika Art más típusú landscape-ekkel is tervezi kiterjeszteni a könyvtárat, beleértve a szigeteket, sivatagokat és síkságokat. 

Erosion Mixer: Blender Geometry Nodes setup időjárási elemekhez

A Pro Verzió több Blender fájlt is tartalmaz, amelyek leegyszerűsítik a forrástextúrák testreszabható 3D tereppé alakításának folyamatát. 

Van egy alap, readymade terrain amelybe textúrákat imporálhatunk, egy Advanced Terrain Material, és egy Erosion Mixer tool az időjárási elemek utánzásához.

Ez egy Geometry Nodes setup, ami lehetővé teszi az egyedi eróziós effektek létrehozását akár négy heigthmap csatlakoztatásával és blend-elésével. 

Az Erosion Mixer is bekerült a Terrain Mixer 2.10-be, a Boonika Art Tools terrain generáló rendszerébe, amely szintén Geometry Nodes-on alapszik. 

Ár és rendszerkövetelmények

Az AAA Terrains alapkiadása – a soure height map-ek  és color texture set-ek – kompatibilis bármely DCC alkalmazással, amely támogatja a height map-eket. Az ára 29 dollár. 

A Pro kiadás, amely tartalmazza az Erosion Mixer-t és más Blender fájlokat, kompatibilis a Blender 3.6.2+ verziójával, és 49 dollárba kerül.

További információ az AAA terepekről a Boonika Art Tools Gumroad store-ban

További információ az Erosion Mixer-ről a Terrain Mixer dokumentációjában

MEGOSZTÁS:
Meshmag