Frissült a Valkyrie Engine

Új frissítés érkezett a TalanSoft Valkyrie Engine-jéhez. A fejlesztők nem lazsáltak, és a motor kiadása óta is aktívan dolgoznak a finomításon és frissítésen.

A Valkyrie Engine egy programozói tudást nem igénylő játékmotor, amivel egyszerűen készíthetőek mobilos alkalmazások, kisebb játékok, akár AR applikációk is. A szoftverről előzőleg ebben a cikkünkben írtunk.

Új verzió rengeteg hasznos újdonsággal
A Valkyrie Engine legfrissebb verziója a bugfixek mellett több újdonságot is tartalmaz: például az AR, az Architecture és a Graphical User interfész sablonok már egyenesen a launcherből érhetőek el.

Az editorba új Decal és Post Processing entitások kerültek, illetve egy új PlaneGround primitív is használható.

Kisebb quality-of-life újítás az, hogy a tooltipek már anélkül is megjelennek az editorban, hogy nyomva kéne tartani a ctrl gombot.

Mindezek mellett javítottak a shader cache rendszeren is.

Könyebb belekezdeni, mint valaha
Az új felhasználók letölthetnek négy hivatalos mintaprojektet is, amiken keresztül áttekinthetik a motor működését és struktúráját. A hivatalos projektek mellett aki keresgél, a fórumon találhat felhasználók által feltöltött projekteket is.

A sample-ök mellett a kezdők számára feltöltöttek négy új tutorial videót is, amik elmagyarázzák az eszköz működését. Ezek itt érhetőek el.

Az applikációk készítését olyannyira megkönnyíti a TalanSoft, hogy külön szolgáltatást indítottak a végleges applikációfájlok konvertálására Asgard néven.

Ennek keretei között a .vpk fájlokat lehetőség van elküldeni a cégnek, akik azt ígérik, hogy 48 órán belül a célzott operációs rendszertől függően .apk vagy .ipa formátumú applikációkat készítenek belőlük. Ezek a fájlok utána egy digitális aláírás után egyenesen feltölthetőek az Android vagy az iOS webáruházába.

A TalanSoft weboldala is megújult, már könnyebben átláthatóak az előfizetési opciók és a termékük felhasználási módjai. A Valkyrie Engine egyébként személyes, non-kommersz felhasználási célra ingyenesen is letölthető viszont ebben az esetben az applikációkon vízjelezés lesz látható.

Több információ a Valkyrie Engine-ről a TalanSoft weboldalán

A Valkyrie Engine új verziójának letöltése

MEGOSZTÁS:
Meshmag