Megjelent a Midas Creature

A Midas Touch Interactive új automatizálható motorja 2d-s tartalmak gyors és egyszerű elkészítését teszi lehetővé játékokhoz.

A Midas Touch Interactive új terméket dobott piacra a napokban, megjelent a Midas Creature. Egy automatizálható animációs motorról van szó, amely 2d-s tartalmak gyors és egyszerű elkészítését teszi lehetővé. A fejlesztést az a Jiayi Chong végezte, aki korábban a Pixar Animation Studios kötelékében is dolgozott.

A Midas Creature mind a videojáték-fejlesztők, mind a filmipar szereplőinek hasznára lehet. A szoftver beépített animációs eszközeivel, valamint a csontvázrendszer segítségével gyorsan készíthetnek el modelleket, amelyeket aztán életre is kelthetnek. A szoftverből két változat érhető el: az Creature Enterprise és a Creature Indie. Előbbi a prémium kategóriát képviseli és rendelkezik minden szolgáltatással, amelyre egy profi stúdiónak szüksége lehet a projektjeihez. Ebben megtalálható a Sprite Bump licenc is, amely a 2d-s tartalmakra vetít 3d-s fényeffekteket.

A Creature Indie kifejezetten az alacsonyabb költségvetéssel rendelkező stúdiókat célozza. Ebben is megtalálható minden olyan eszköz és licenc, amely egy teljes értékű projekt megvalósításához szükséges. Ezt azoknak a stúdióknak teszik elérhetővé, akiknek a havi előfizetéses modell jobban fekszik. E két változat mellett pedig a Midas Touch egy harmadikat is elérhetővé tesz. Ezt a hallgatói jogviszonyukat igazoló diákoknak szánják, akik így egy hónapig ingyen használhatják a szoftvert.

MEGOSZTÁS:
Meshmag