Ignite Express 2017 – 94 plugint tartalmazó csomag ingyen

Az FXhome az Ignite Pro 2017 gyűjteményből válogatott ki egy csokornyi plugint olyan szoftverekhez, mint az After Effects, Nuke és DaVince Resolve.

Az FXhome már korábban is készített ingyenes kiadásokat saját szoftveréből, a HitFilm Express májusban vált elérhetővé. Most azonban az Ignite Pro 2017 plugingyűjteménnyel játszották el ugyanezt: megjelent az Ignite Express 2017.

A csomagba a fizetős változat 150 pluginjának több mint a felét, 94-et gyűjtöttek össze. Ez összességében 300-nál is több effektet és előre beállított jelenetet tartalmaz. Az ingyenes változatban is találunk chroma key és más kivágó eszközöket, automatizált színkorrekciót, fény- és hőeffekteket és 360 fokos videoeffekteket.

Az Ignite Effect 2017 a következő videószerkesztő és vágó szoftverrel kompatibilis: Adobe After Effects, Adobe Premier Pro, Apple Final Cut Pro X, Apple Motion, Sony Catalyst, DaVince Resolve, Nuke, EDIUS, Avid Media Composer és Sony Vegas Pro 14. Az Ignite Effect 2017 ingyen tölthető le a hivatalos oldalról, mindössze egy gyors regisztrációra van szükség. Ugyanitt a teljes kiadás, az Ignite Pro 2017 is megvásárolható. A két kiadás közti különbségeket pedig itt hasonlítják össze.

MEGOSZTÁS:
Meshmag