Így készült a Zombie Gunship Survival launch trailere

A Realtime UK csapata látványos megjelenési trailert készített az iOS-re és Androidra megjelent játékhoz. Most azt is megmutatják, hogyan.

A Realtime UK egyike a sűrűn foglalkoztatott grafikus stúdióknak, akik már több videojáték előzetesében megmutatták tudásukat. Korábban itt is megnézhettétek, miként tervezték meg és keltették életre a Dreadnought egyik előzetesét. De emellett is olyan játékokon dolgoztak, mint a SMITE, a War Thunder, az Elite: Dangerous vagy a Dropzone. Legutóbb pedig egy iOS-re és Androidra szánt zombis játék, a Zombie Gunship Survival launch trailerét köszönhettük nekik. Most pedig megmutatják, hogyan készült el a látványos video.

A megjelenés alkalmából készült előzetesben élő szereplős jelenetek és CGI egyaránt bőséggel látható. A történet egy zombik által ellepett poszt-apokaliptikus világban játszódik, ahol kommandósok egy csapata épp rajtaüt egy rivális szervezet raktárán. A küldetés azonban csak akkor lehet sikeres, ha a helyszín felett köröző AC-130 Gunship távol tudja tartani onnan a mindenfelől özönlő élőholtakat. A video elkészítésében a Space Digital csapata segítette a stúdiót, akik a forgatási helyszínek kiválasztásáért, valamint a stáb összeállításáért is feleltek.

A leleplező videón a készítők is megszólalnak, akik mesélnek a forgatás részleteiről és élményeiről. Eközben láthatunk a forgatásból is jeleneteket, majd a különböző robbanásokat építik fel layerről layerre. Egy másik videóban külön mutatják be a zombik modelljeinek destrukcióját is. Lent pedig a végeredmény, a Zombie Gunship Survival launch trailere látható.

MEGOSZTÁS:
Meshmag