Az oroszok megmutatják a Bolshoy titkait

Még az egyébként közismerten bevállalós oroszok sem kockáztatták meg, hogy a színésznő átugorjon egyik háztetőről a másikra.

Idén májusban került a mozikba Valeriy Todorovskiy drámája, a Bolshoy. A történet egy fiatal balerináról szól, aki az egész életét arra tette fel, hogy egyszer a híres Bolshoy színpadán léphessen fel. Ám egy ilyen ambiciózus terv megvalósítása megannyi fájdalommal és küzdelemmel jár. A film forgatásakor a CGFWW stúdiót kérték fel a különleges effektek elkészítésére. A stúdió pedig a napokban tette közzé legújabb breakdown videóját, amelyben felfedik a Bolshoy titkait.

Bár az oroszokról köztudott, hogy meglehetősen bevállalós népség, még ők sem kockáztatták meg, hogy Margarita Simonova színésznő átugorjon egyik háztetőről a másikra. Ezt a jelenetet valójában a talajon vették fel, majd a színésznő rögzített modelljét két 3d-ben elkészített ház modelljéhez illesztették. Más jeleneteknél leginkább a világítást és a színeket javították fel, így lett az egyébként kissé fakó színházépület is sokkal kontrasztosabb. Emellett a havazás mértékéhez is jelentős mértékben hozzájárultak a grafikusok.

A CGFWW csapata ennél több vizuális utómunkát igénylő projekteken is dolgozott már, de jellemzően orosz produkciókon. Emellett közreműködtek a Ben Hur és a Sherlock Holmes elkészítésében is, valamint készítettek reklámokat a Samsung és a Renault megbízásából.

MEGOSZTÁS:
Meshmag